Om Sydfyns kalenderen

Sydfynskalenderen.dk har til mål at samle de mange tilbud om oplevelser, arrangementer, koncerter, møder, foredrag, aktiviteter og lignende, som Svendborg, Langeland, Ærø og Faaborg-Midtfyn Kommuner har at byde på.

Hjemmesiden vil understøtte de mange foreninger, virksomheder og andre udbydere at forskellige tilbud, som det syd- og midtfynske område rummer.

Sydfyn har en masse godt at byde på, ildsjælene findes i hobetal og foreninger, spillesteder, kulturhuse, haller, forsamlingshuse, restaurationer, caféer og mange andre gør hver især deres til, at Sydfyn forbliver et mangfoldigt sted at bo og besøge.

Målet med Sydfynskalenderen.dk er at samle de mange forskellige tilbud ET sted - nemt og overskueligt.

Det er gratis at oprette ARRANGEMENTER

Gratis for brugerne - og gratis for udbyderne at bruge til synliggøre, hvad der sker.

Det er helt gratis at få optaget et arrangement og dermed få omtale via Sydfynskalenderen.dk - du skal blot indtaste dit arrangement her på siden.

Sydfynskalenderen er primært forbeholdt sydfynske enkeltstående arrangementer, der er åbne for alle og ikke kræver bindende tilmelding eller løbende/forudgående betaling.

Redaktionen forbeholder sig retten til at redigere, sortere og eventuelt fravælge arrangementer, der vurderes at falde udenfor kalenderens formål eller være decideret uegnede dertil.

Sydfynskalenderen er mobilvenlig og kan ses på alle platforme og devices.

For indtastning af arrangementer anbefaler vi at benytte Google Chrome som browser.
Internet Explorer fungerer ikke optimalt i forbindelse med indtastning af arrangementer.

 

Vi samarbejder med andre 

Sydfynskalenderen.dk leverer også data/oplysninger til andre hjemmesider, der ønsker at indgå i samarbejde med os.

Dermed kan du også gøre brug af kalenderen på din hjemmeside i en tilpasset løsning. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Du er naturligvis meget velkommen til at linke til www.sydfynskalenderen.dk fra din hjemmeside.

Sydfynskalenderen.dk leverer aktuelt arrangements-data videre til brug for bl.a.:

www.svendborgkultur.dk
www.langeland.dk
-
 www.mitsvendborg.dk
www.svendborgnyt.dk
- Redaktionen på Lokalavisen Svendborg/Langeland (Ugeavis)
- Kulturelt Samråd/Svendborg Kommune
- Kulturkalenderen Svendborg (månedlig tryksag)
- Langeland Turist- og Erhvervsforenings månedskalender
- DigiMark inforskærme i blandt andet Svendborg Idrætscenter, SG-Huset, Svendborg Svømmehal, Svendborg Kommunes Borgerservice, McDonalds, Hansted, Den Blå Gård, Kulturhus Svendborg Borgerforeningen, Hotel Svendborg, Hotel Christiansminde, Midtbyhallen Svendborg, GOG Arena/SEF Arena og ved Radio Diablo

 

Sydfynskalenderen er udviklet i tæt samarbejde mellem de sydfynske virksomheder Radio Diablo og Uptime-IT.

Hele fundamentet er de to virksomheder fælles, gode intention om at styrke kulturlivet og mangfoldigheden af oplevelser i hele det sydfynske område via et samlet, overskuelig overblik på en given dag eller en given periodes mange tilbud til borgere og besøgende på Sydfyn.

Målet er at gøre Sydfynskalenderen.dk så interessant, opdateret, indholdsrig, favnende og komplet, at INGEN udbydere eller borgere kan komme udenom kalenderen som et vigtigt værktøj til at fremme kultur, arrangementer og oplevelser på Sydfyn.

Website © Uptime-IT